Fotoreis voor fotografen

FOTOREIS DUITSLAND / OOSTENRIJK
6 t/m 10 Oktober 2022

Heb jij er altijd al van gedroomd om honden te fotograferen op adembenemende locaties? 
Locaties die in Nederland helaas niet te vinden zijn. Zie je daarbij de bergen, watervallen, prachtige meren met grote rotsen al voor je? Ben je fotograaf met een passie voor honden en mooie natuur? 
Heb je al deze vragen met ja beantwoord? Dan is deze reis echt iets voor jou! 
Wij, Lysan (Pupparazzi fotografie) en Mandy (Best Buddy Fotografie) hebben een onvergetelijke reis samengesteld. 1 ding is daarbij zeker. Je gaat naar huis met een geweldig portfolio en een onvergetelijke ervaring rijker! 

INFORMATIE

De focus van deze reis ligt op het vastleggen van verschillende honden op de meest prachtige locaties op de grens van Duitsland naar Oostenrijk. Het doel is dan ook om naar huis te gaan met een geweldig portfolio, maar dat is natuurlijk niet alles. Ook het maken van gave reels, hulp van ons tijdens het fotograferen en een workshop in nabewerking met Adobe Photoshop. En natuurlijk is naast het drukke programma ook tijd voor gezelligheid, socializen met de andere fotografen of gewoon genieten van de rust en de prachtige omgeving. Tijdens de reis zullen we 4 keer op pad gaan om diverse honden te fotograferen op verschillende locaties. Denk hierbij aan watervallen, meertjes, bruggen, rotsen met op de achtergrond de bergen met besneeuwde toppen. Ook zullen we samen een keer op pad gaan om elkaar vast te leggen in het prachtige landschap zodat je ook met hele gave branding foto’s naar huis gaat. 

De Accomodatie

Tijdens onze reis zullen we verblijven in een royaal penthouse in een mooie omgeving tussen de Oostenrijkse bergen. De slaapkamers worden gedeeld met 2 personen en er zijn meerdere badkamers aanwezig. Verder is er een gezellige zithoek om in de avond even lekker op bij te komen en een ruime tafel waar we aan kunnen eten en aan de slag kunnen met fotobewerking. 
Voor het ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. 

De reis

Het is mogelijk om met eigen auto of het vliegtuig te komen. Wanneer je met het vliegtuig wil komen is er de mogelijkheid dat wij je op komen halen en terugbrengen naar het vliegveld. 
Indien je met de auto komt ontvang je ruim van tevoren het adres van ons verblijf. Let wel op dat wanneer je met de auto reist je een vignet dient aan te schaffen om in Oostenrijk te reizen. 
Vanaf donderdag avond 6 Oktober is iedereen welkom bij de accommodatie. Het programma loopt tot maandag 10 Oktober 12:00.
Voor de reis zullen we met alle deelnemers samen een afspraak inplannen zodat we met iedereen kennis kunnen maken. Dat is ook de ideale mogelijkheid om eventueel af te spreken om samen te carpoolen. Wel zo gezellig en dat drukt natuurlijk de kosten mocht je met de auto willen komen. 

Inclusief Exclusief Mee te nemen
– 4 overnachtingen
– Toeristenbelasting
– Ontbijt, Lunch en Diner
– Transfers naar de fotolocaties
– Parkeergeld
– Heen- en terugreis
– Foto apparatuur
– Vignet Oostenrijk (bij vervoer met eigen auto)
– Extra maaltijden en snacks
– Camera+ lens
+ oplader
(Groothoek zoals 24 mm is aan te raden)
– Geheugenkaartjes
– Laptop met Adobe Photoshop + Harde schijf
– Paspoort of ID-bewijs

JOUW INVESTERING: € 975,-

AANTAL BESCHIKBAARE PLEKKEN: 6

Heb je interesse in deze fantastische fotoreis of wil je meer informatie?
Neem dan contact op via het contactformulier.