Studiofotografie

Wanneer uw dier niet zo’n actie held is of wanneer u een foto wil met een wat neutralere achtergrond is studiofotografie waarschijnlijk de uitkomst!

In mijn professioneel ingerichte studio in Boekel bent u van harte welkom om uw dier zo mooi mogelijk op de foto te laten zetten.

Wat kunt u verwachten bij een shoot in de studio?

Voordat u bij mij in de studio komt overleggen we eerst uw wensen. U kan daarbij alvast bedenken welke achtergrondkleur het beste bij uw hond en interieur past. Ook is het hierbij mogelijk meerdere achtergrondkleuren te kiezen. (maximaal 2). Ook is het mogelijk om gebruik te maken van props zoals strikjes, brillen, emmers, kratjes, een auto etc.

Bij aankomst in de studio is het eerst tijd om even kennis te maken en de hond de studio te leren verkennen. Even lekker op het gemak rond snuffelen is belangrijk om de hond op zijn gemak te stellen. 
Ik vind het belangrijk dat de hond het leuk vind in de studio. Terwijl u uw hond bezig houd met spelletjes en snoepjes maak ik de opnames. Door het op deze manier aan te pakken kan uw dier zich lekker ontspannen en dit zou u dan ook terug zien op de foto’s.

Afhankelijk van hoe snel uw dier zich op zijn gemak voelt en wat uw wensen zijn zou de shoot ongeveer een uur in beslag nemen.
Wanneer u graag een shoot in de studio boekt is het van groot belang dat uw hond de basiscommando’s goed beheerst zoals zit en af.
(Uitgezonderd puppy’s)

De prijzen van de studiofotografie vind u onder het kopje prijslijst.
Heeft u nog vragen over een reportage in de studio, neem dan gerust contact met me op. Ik verheug me erop jullie hier te ontvangen voor een onvergetelijke ervaring.