Studiofotografie

Wanneer uw dier niet zo’n actie held is of wanneer u een foto wil met een wat neutralere achtergrond is studiofotografie waarschijnlijk de uitkomst!

In mijn professioneel ingerichte studio in Boekel bent u van harte welkom om uw dier zo mooi mogelijk op de foto te laten zetten.

Wat kunt u verwachten bij een fotoshoot in de studio?

Voordat u komt zou ik u vragen om een keuze te maken over de kleur achtergrond. Ook is het hierbij mogelijk meerdere achtergrondkleuren te kiezen. Bij aankomst in de studio laat ik het dier altijd even de ruimte verkennen. Zodat het dier zo snel mogelijk op zijn gemak zou zijn tijdens het maken van de foto’s. Ik vind het belangrijk dat uw dier het leuk vind in de studio. Terwijl u uw dier bezig houd met spelletjes en snoepjes maak ik de opnames. Door het op deze manier aan te pakken kan uw dier zich lekker ontspannen en dit zou u dan ook terug zien op de foto’s.

Afhankelijk van hoe snel uw dier zich op zijn gemak voelt en wat uw wensen zijn zou de shoot ongeveer een uurtje in beslag nemen.
Wanneer u graag een shoot in de studio boekt is het van groot belang dat uw hond de basiscommando’s goed beheerst zoals zit en af en af.  (Uitgezonderd puppy’s)

De prijzen van de studiofotografie vind u onder het kopje prijslijst.

De studio op de nieuwe locatie in Boekel is weer geopend. 

Rakker